IKEA Breda opent feestelijk nieuwe kinderspeelplaats Öland

Foto: IKEA Breda

Dit weekend opent IKEA Breda de kinderspeelplaats Öland, die het huidige Småland in deze vestiging vervangt.

IKEA Breda viert de opening van Öland op zateredag 7 juli met onder andere een goochelaar en aanbiedingen op kinderboeken. Öland wordt geopend door de tien kinderen die de speurtocht van IKEA Breda winnen.

Nieuwe speelmogelijkheden – zoals een interactieve regenboog – stimuleren de ontwikkeling van de fysieke, cognitieve, creatieve en sociaal emotionele vaardigheden van de jonge bezoekers. Voor IKEA Breda valt de verbouwing van de kinderspeelplaats samen met de vernieuwing van de winkelentree.

Interactieve regenboog en levende tekeningen

De interactieve regenboog combineert de interesse van kinderen in gamen met actief bewegen. Zo zet een camera in de boog de bewegingen op de speelvloer om in geluid. Ook kunnen de jonge bezoekers hun tekeningen tot leven laten komen in een digitale wereld, samen muziek maken met instrumenten van 100% gerecycled plastic en met elkaar praten door de praatpalen. Voor de fysieke uitdaging is er een speelhuis en aan de vertrouwde ballenbak is een interactief spel toegevoegd. Kinderen kunnen zich na het spelen terugtrekken in de tv-hoek. Uitgangspunt voor het nieuwe speelconcept is het Zweedse eiland Öland – een vakantie-eiland in de Oostzee dat in het westen grenst aan de Zweedse regio Småland.

Belangrijke ontmoetingsplek

IKEA Zwolle opende in oktober 2016 als eerste IKEA vestiging het nieuwe speelconcept. Na het succes in Zwolle wordt Öland nu verder uitgerold. Met ruim 25 miljoen bezoekers in het afgelopen jaar blijft IKEA Nederland investeren in de uitbreiding van het huidige service-aanbod en de bestaande woonwarenhuizen. De IKEA winkels zijn en blijven de belangrijkste ontmoetingsplek om inspiratie, kennis en passie voor woninginrichting met klanten te delen. Voor IKEA Breda zijn de opening van Öland, de vorig jaar afgeronde uitbreiding van de winkel, de vernieuwing van de entree en de opening van de Sustainability Shop hier een goed voorbeeld van.

Reacties

article
226039
Dit weekend opent IKEA Breda de kinderspeelplaats Öland, die het huidige Småland in deze vestiging
https://breda.nieuws.nl/nieuws/226039/ikea-breda-opent-feestelijk-nieuwe-kinderspeelplaats-oland/
2018-07-04T08:58:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/07/04085701/IKEA-02474.jpg
Nieuws, Zakelijk