Dylan Haegens met heli naar Kinepolis Breda

DEU/Weeze/20180509 - FilmStillFotografie De Film van Dylan Haegens. SC 46 - Vliegveld - Dylan vind Marit en heeft de video gezien, eind goed al goed
Foto: De Film van Dylan Haegens

Dylan Haegens pakt groots uit voor de première van zijn eerste eigen bioscoopfilm. Kinepolis verwelkomt de YouTube sensatie op 12 augustus achtereenvolgens in Groningen, Enschede, Utrecht en Breda.

Een unieke kans voor fans om de ster in levenden lijve te spotten en De film van Dylan Haegens als eerste te zien! Met 1,3 miljoen abonnees op YouTube is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media. Hij is de eerste Nederlandse YouTuber die de hoofdrol speelt in een  bioscoopfilm, en deed samen met Bas van Teylingen ook de regie.

Helikoptertour
De première van De film van Dylan Haegens kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en de YouTube ster wil dit het liefst met zoveel mogelijk fans vieren. Daarom vliegt hij samen met Teun, Rick en Marit op 12 augustus per helikopter langs maar liefst vier Kinepolis bioscopen verspreid door het land, om daar oog in oog te staan met zijn fans die de film gaan kijken. Haegens zal in elke zaal de film kort inleiden én een superselfie met het publiek maken en delen op zijn Instagram-kanaal @defilmvandylanhaegens.

Superselfie met Dylan Haegens
Wil jij ook shinen op de superselfie van en met Dylan Haegens én zijn film als eerste zien? Mis deze kans dan niet en boek snel tickets voor de première op 12 augustus in Kinepolis Groningen, Enschede, Jaarbeurs Utrecht of Breda!

12 augustus: PREMIÈRE De film van Dylan Haegens

  • Kinepolis Groningen: film start om 11.00 uur
  • Kinepolis Enschede: film start om 13.00 uur
  • Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: film start om 15.15 uur
  • Kinepolis Breda: film start om 17.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden