Pre-party Utrecht Drijft voor ouderen

Foto: Nederland Drijft

Wat te doen met dit warme weer? Veel mensen gaan naar het strand. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Het Rotterdamse zorgcentrum Rubroek besloot daarom om het strand maar naar hun te brengen en het aan te leggen in hun voortuin. De Costa del Cooswijk was gerealiseerd.

Nederland Drijft, de organisatie achter Breda Drijft en Utrecht Drijft x Rubberboot Missie, hoorde over het ingerichte strand bij het zorgcentrum en vonden het zo’n leuk idee dat zij spontaan besloten om op het aangelegde strand een echte poolparty te  organiseren. Een pre-party voor Utrecht Drijft maar dan voor een iets oudere doelgroep. Een DJ vanuit Rewind was te gast, er stond een ijscokraam, er was advocaat met slagroom en het volledige  strand werd aangekleed tot festival. Een poolparty met opblaasdieren, zwembaden, confetti, discobol maar vooral veel blije gezichten bij de organisatie, vrijwilligers en bewoners van het verzorgingstehuis.

Organisator Thibaud van der Steen is heel enthousiast. “Het is  fantastisch dat al deze partijen belangeloos meedoen en we binnen een dag deze complete poolparty hebben kunnen organiseren. Het was net Breda Drijft, maar dan met een iets andere doelgroep. Je bent nooit te oud om te feesten, en dat feesten dat kunnen ze hier wel!”

Utrecht Drijft

Voor Utrecht Drijft wordt er een samenwerking aangegaan met Rubberboten Missie, de organisatie die het varen op de Utrechtse grachten eerder mogelijk maakte. Net als in Breda kan men in Utrecht zich opmaken voor een volwaardig festival met drijvende barren, verschillende podia met live muziek en volop entertainment. Utrecht Drijft vindt plaats op zaterdag 11 augustus 2018 van 13:00 tot 19:00 uur. De organisatie streeft naar 2.000 deelnemers. [Meer informatie op Facebook]

Reacties

Cookieinstellingen