Grote Hobby-Expo zoekt exposanten

Foto: Dongen Nieuws

De hobby-expo 2018 wordt in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 oktober georganiseerd in sporthal De Salamander in Dongen. De organisatie is op zoek naar exposanten.

Betekenis Hobby-expo Dongen
De Hobby-expo Dongen is de grootste en meest veelzijdige hobby-expo van Nederland en wordt om de twee jaar georganiseerd. Aan de laatste expositie van 2016 hebben circa 140 hobbyisten, zelfs uit België en Duitsland, ruim 70 verschillende hobby’s gepresenteerd. Vele hobbyisten laten hun hobby ondersteunen met demonstraties, waardoor het voor de bezoekers heel aantrekkelijk is om de expositie te bezoeken. De hobby’s die worden gepresenteerd zijn van een bijzonder hoge kwaliteit.

Stichting Hobby-expo
Het doel van de Stichting Hobby-expo Dongen, opgericht in 2009, is het stimuleren van het invullen van de vrije tijd om op deze manier sociale contacten uit te breiden en te verstevigen. De Stichting probeert onder meer haar doel te verwezenlijken door het organiseren van exposities voor en van hobbyisten, waaronder duidelijk niet inbegrepen, tentoonstellingen van ‘levende have’.

Ruim en internationaal aanbod
In een persbericht meldt de Stichting: “Voor de komende hobby-expo op 20 en 21 oktober willen wij onze aandacht weer richten op België en Duitsland om daardoor met een vernieuwend en verrassend aanbod te komen. Wij kijken dit jaar dus graag over de ‘grenzen’ en streven naar een internationaal aanbod. Zo’n 1800 betalende bezoekers hebben de expositie in 2016 bezocht. Dit jaar is de verwachting dat ongeveer 170 hobbyisten de twee grote zalen van de gemeentelijke sporthal gaan vullen en de bezoekers zullen verrassen met zo’n 100 tot 120 verschillende presentaties. Velen van hen geven ook demonstraties, wat de expositie ongetwijfeld nog interessanter maakt voor de bezoeker.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden