Vrolijke Daan zoekt vrolijk baasje

Foto: dierenasiel breda

Ja hoor lieve mensen daar ben ik dan! De grote clown van deze opvang, ook wel Daan genoemd.

Ik ben inmiddels 2 jaar jong, maar gedraag me nog een beetje als pup. Best lastig als je het lichaamsgewicht hebt van een gemiddeld mens, maar ik leer ermee leven. Ik ben een groooote jongen, of zoals ze hier in de opvang weleens zeggen: ‘heel veel hond’. Gelukkig heb ik daarmee ook een heel groot hart, een schitterend karakter en een heel grote liefde voor eten en spelen.

Ik ben gek op mensen, dieren, eten, spelen, knuffelen, sprintjes trekken en kunstjes uitvoeren. Dit alles gaat natuurlijk wel op mijn manier: tikkie lomp, tikkie onbehouwen, maar wel vol enthousiasme! Hier in de opvang zijn ze heel lief voor me hoor: 2 keer per dag een bak brokken, spelletjes op de speelweide en een dagelijkse wandeling. Aan de lijn lopen kan ik namelijk keurig netjes, net als allerlei kunstjes zolang je een koekje voor me hebt. Ik zou het alleen nóg veel toffer vinden als ik weer mijn eigen familie had om zulke dingen mee te ondernemen. Een knap hondenvriendinnetje zal ik mijn mand niet uit schoppen, maar ze moet mij (en mijn lompigheid) wel aan kunnen natuurlijk.

Ben of ken jij iemand met genoeg ruimte in huis en hart om met mij het avontuur aan te gaan? SUPER LEUK! Dan zie ik je snel verschijnen. Toedels!!

Meer informatie over Daan vind je hier:

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden