Rainforest Family presenteert haar Selva bier tijdens STEK markt

Foto: STEK markt

De stichting Rainforest Family helpt de Shuar indianen in Ecuador met de herbebossing van het regenwoud.

Het plan van de stichting is om in 2020, samen met de Tawasap community, 2 miljoen bomen en planten terug te plaatsen waar de natuur dat nodig heeft. Door middel van sponsoring en fund raiser events haalt de stichting geld op om dit te realiseren. Ter ondersteuning van de fund raisers heeft de stichting de Bredase brouwerij Frontaal bereid gevonden een eigen bier te brouwen onder de naam “Selva” (Spaans voor regenwoud).
Marcel van Zwienen, een van de bestuursleden van de stichting, is tevens vrijwilliger bij Belcrum Beach en kwam met de vraag om dit onder andere via Belcrum Beach te verkopen en op STEK te promoten. De doelstelling van de stichting valt samen met een van de doelstellingen van Belcrum Beach en STEK, namelijk duurzaamheid.

Het Selva bier -als bier van de maand- is te verkrijgen bij Belcrum Beach. Van ieder verkocht flesje gaat 1 euro naar de Rainforest Family. De Rainforest Family is op 25 augustus a.s. aanwezig op de maandelijkse markt bij STEK. Hier zullen zij uitleg geven over de doelstellingen van de stichting, aansluitend wordt het bier verkocht in een apart standje bij Belcrum Beach.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden