Wat zijn de 5 meest belovende startups van Brabant?

Foto: De Brabant Startup Awards

Innovation Origins wil met de Brabant Startup Awards laten zien hoeveel innovatief ondernemerstalent er in Brabant rondloopt.

Dat gebeurt door de vijf meest in het oog springende starters er uit te lichten: de startups waarvan verwacht wordt dat ze de komende jaren veel succes gaan boeken als bedrijf, maar vooral ook als uitdragers van hun baanbrekende ideeën. Wil je je favoriete startup aanmelden? Doe dat dan met een mail aan Brabant Startups Awards: [email protected].

De belangrijkste criteria 

  • gevestigd in Brabant
  • maximaal 5 jaar oud
  • innovatief
  • schaalbaar
  • duurzaam
  • wisselwerking met Brabants innovatief ecosysteem
  • verder zoeken we spreiding qua herkomst en thematiek

De verkiezing van de vijf winnaars vindt in twee stappen plaats: tot 14 september kan iedereen die dat wil kandidaten aandragen. Deze startups worden aangevuld met de favorieten van de belangrijkste innovatie-hubs uit de provincie: de Brabantse campussen en lokale ontwikkelingsmaatschappijen. Vervolgens velt een onafhankelijke jury van geslaagde start-ups het finale oordeel. Op 25 september horen en zien we in de Oude Wagenmakerij in de Spoorzone in Tilburg het resultaat, omlijst door een programma dat duidelijk maakt waarom geen enkele provincie in Nederland zo innovatief en ondernemend is als Noord-Brabant.

De Brabant Startup Awards zijn een initiatief van Innovation Origins, het journalistieke platform dat zich richt op innovatie en de business daarachter, in nauwe samenwerking met BOM Brabant Ventures. Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plek via een aanmelding op Eventbrite.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden