Lokale ondernemers Bredase kinderopvangen bundelen krachten

Foto: De Wijde Wereld Kinderopvang

Bredase ondernemers in de kinderopvang werken sinds kort met elkaar samen. Zij vormen samen een duurzaam en gezamenlijk netwerk voor ondernemers in de kinderopvang op lokaal niveau. Kleinere ondernemers kunnen zich bij Bredase Ondernemers Kinderopvang (BrOK) aansluiten.

De globale markt veranderd snel, terwijl een groot deel van de kinderopvangaanbieders binnen Breda bestaat uit kleinere ondernemers. Vijf Bredase ondernemers zagen een groeiende behoefte aan verbinding op lokaal niveau. Zij besloten een platform voor hun beroepsgroep op te richten.

Samenwerkingsverband

Het samenwerkingsverband Bredase Ondernemers Kinderopvang (BrOK) brengt lokale ondernemers met elkaar in contact, zodat zij hun kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Deze ondernemers kunnen lid worden van het netwerk.

Volgens de initiatiefnemers worden binnen de samenwerking gezamenlijke belangen, kennis, krachten en initiatieven gebundeld. De ontwikkelingen en ideeën die hieruit voortvloeien worden centraal gepresenteerd, bijvoorbeeld aan bepaalde instanties of de gemeente. Ondernemers in de kinderopvang worden zo gestimuleerd om het maximale uit zichzelf en hun ondernemerschap te halen.

Meer informatie

Geïnteresseerde ondernemers kunnen meer informatie over BrOK vinden op de website van het lokale ondernemersnetwerk.

 

Reacties

Cookieinstellingen