Informatiebijeenkomst voor kankerpatiënten over angst voor terugkeer van de ziekte

Foto: Publiek domein

Op dinsdag 4 september 2018 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst voor patiënten met kanker over ‘Angst voor terugkeer van de ziekte’. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor patiënten met kanker of voor patiënten die kanker hebben gehad en vinden plaats in de Gehoorzaal op Amphia-locatie Langendijk.

Ondanks alle redenen om blij te zijn en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, is het goed mogelijk dat patiënten zich helemaal niet zo optimistisch of boordevol vertrouwen voelen. Het is zeer goed mogelijk dat zij nog steeds met een zekere angst zitten over de toekomst, dat zij nog steeds twijfels hebben over de goede afloop van de ziekte. Gespreksleiders van deze avond zijn Esther Verschueren en Mayke Tierie van maatschappelijk werk Amphia.

In deze bijeenkomst wordt dit onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via [email protected].

De volgende informatieavond vindt plaats op dinsdag 16 oktober 2018 en heeft als thema: ‘Vermoeidheid’. Ook is er op 15 september een bijeenkomst voor jongeren en kanker, verdere informatie hierover volgt nog.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden