Stoere Butch is stiekem het knuffelbeertje van de opvang

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Hallo allemaal! Ze hebben me hier de naam Butch gegeven; stoer hè. Dat is wel zo’n beetje het enige stoere aan me. Ik ben namelijk het knuffelbeertje van de opvang!

Mijn vorige baas heeft helaas besloten dat 10 jaar voor mij zorgen lang genoeg was geweest, en heeft me een aantal weken geleden op straat gezet. Ik zag er niet bepaald goed uit toen ik hier kwam: magertjes, een ontstoken huid, ontstoken oren en een behoorlijk uit elkaar vallend gebit. Ze zijn hier ontzettend lief voor me geweest en hebben me helemaal opgelapt. Ik ben er klaar voor om nog vele jaren met mijn nieuwe baas door te brengen.

Ze omschrijven me hier vaak als ‘lief klein varkentje’. Dit komt waarschijnlijk omdat ik wat snurk tijdens de dagelijkse bezigheden. Mijn ras is helaas zo gemaakt dat mijn neus heel kort is, en daardoor krijg ik maar weinig lucht. Ik ben dan ook niet geschikt voor heel lange wandelingen of wilde speelpartijen. Wel ben ik heel geschikt voor heerlijke knuffelsessies op schoot, en lekkere hapjes (wel graag zacht, ik heb niet veel gebit meer over).

Meer informatie over Butch vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen