Grote Disney Pin Ruil Avond in Prinsenbeek

Foto: Enchanting Princesses

Op zaterdag 15 september 2018 zal in Prinsenbeek de grootste Pin Ruil Avond van Nederland worden georganiseerd in de Drie Linden te Prinsenbeek.

De ruil avond staat in het teken van Disney pins maar is uitgegroeid naar veel meer dan alleen maar pins want naast pins zijn er allerlei andere Disney artikelen te vinden. Het evenement dat ooit begonnen is in Breda in een zaal met 12 standhouders groeit elk jaar groter en heeft nu al 40 standhouders die gezamenlijk bijna 85 tafels in gebruik nemen. Ook worden er door de organisatie steeds meer activiteiten gehouden voor de bezoekers, waarbij de kinderen uiteraard gratis binnen mogen.

Tijdens deze 9e editie kan men weer volop ruilen met de andere verzamelaars. Ook zal er de mogelijkheid zijn om Disney pins, Vinylmations en andere Disney gerelateerde artikelen te kopen. Elk jaar komen de bezoekers en standhouders van verschillende landen uit Europa, zo zullen er ook dit jaar weer mensen uit: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk aanwezig zijn, Door deze insteek is dit het grootste Pin Trading evenement in Europa wat niet door Disney zelf wordt georganiseerd.

Op deze avond zal een aantal activiteiten en spelletjes plaatsvinden. Er zal een Disney pin ruilbord zijn waar iedereen gelimiteerde en open editie pins kan ruilen. Ook wordt er weer het wel bekende Mystery Pin Trading Spel gedaan waarbij je een gelimiteerde pin inlevert en een mystery pin terug krijgt. Deze editie zal het Pin de Roulette Spel weer terug keren waarbij je leuke Disney pins kan winnen! Daarnaast staat er ook weer een Vinylmations ruil box.

Tot slot zal er ook weer een loterij aan het einde van de avond plaatsvinden waarbij diverse Disney items gewonnen kunnen worden.  Voor de kinderen is er een speciale bingo en is een Disney Speurtocht uitgestippeld door het hele gebouw.

Tijdens deze editie zullen er weer echte Disney karakters rondlopen, zo is Alice (van Alice in Wonderlands) Spiderman (Avengers) en de Princess Assepoester van het bedrijf Enchanting Princesses. Dionie´s Toy Palace uit Maastricht zal de hele avond aanwezig zijn met een uitgebreid Disney assortiment.

 De entree voor deze avond is € 3,00 en kinderen t/m 15 jaar mogen gratis binnen (onder begeleiding van een volwassenen. Als je een reservering wilt plaatsen kan dat online tot 10 september via de website http://pta.d-lizd.com, dan is de entree zelfs maar € 2,50.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden