Vernieuwd Breda Nieuws zoekt versterking

Foto: Nieuws.nl

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt: de website van Breda Nieuws is vernieuwd! Je kijkt nu naar onze gloednieuwe webpagina. Niet alleen het uiterlijk is veranderd; ook de functionaliteiten zijn aangepast. 

Waarom een nieuwe site?

Op onze nieuwe site met inmiddels ruim 11.000 Facebookvolgers is het delen van artikelen nog eenvoudiger geworden. Je kunt de knoppen rechts bij de titel gebruiken om het nieuws direct op je eigen social media te delen of via je mobiel naar je vrienden te whatsappen. De website is nu sneller, moderner en goed bruikbaar op alle mobiele apparaten.

Binnenkort wordt ook onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit Breda.

Werkplek delen met Breda Nieuws

Samen sta je sterker! Op korte termijn zoeken we een betaalbare kantoorruimte in het centrum van Breda en deze willen we delen met andere ZZP’ers. Een ruimte waarin je 2 tot 6 dagen in de week kan werken als bijvoorbeeld tekstschrijver, app-ontwikkelaar, social media specialist, vertaler, fotograaf, PR bureau, online marketeer, (web)designer of journalist. Ook op zoek naar een andere werkplek? Ben je het ook beu om te werken op je zolderkamer of in een luidruchtig café, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig aangelegd?

Ben je net als wij nieuwsgierig aangelegd en wil je ons versterken? Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard met de stad Breda. Leer Breda nog beter kennen en ontwikkel je (schrijf)talenten. Vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven, verslag te doen van evenementen of te fotograferen, neem dan contact met ons op. Dit geldt ook voor (Fontys journalistiek) stagiaires.

 

Reacties

Cookieinstellingen