Breda Nieuws zoekt versterking, over 2 tot 3 weken De Breda App

Foto: Nieuws.nl

Je hebt het ongetwijfeld al gelezen: binnenkort lanceert Leyten Media De Breda App! Je leest nu het Bredase nieuws op Breda.nieuws.nl die door Leyten Media geëxploiteerd wordt.

Nieuws.nl bestaat al sinds 2002, het jaar waarin nog geen 50% van de Nederlandse bevolking toegang tot internet had. Tegenwoordig heeft bijna 98% van de huishoudens in Nederland een of meer internetaansluitingen. Het wordt dan ook steeds drukker op onze Nieuws.nl-websites; ieder jaar stijgt het aantal pageviews.

Als lokale nieuwsvoorziening werkt Nieuws.nl graag samen met lokale ondernemers. Een advertentie of artikel op één of meerdere lokale nieuwssites is de ideale mogelijkheid om je verhaal te vertellen en je publiek te benaderen.

Nieuwsgierig aangelegd?

Ben je net als wij nieuwsgierig aangelegd en wil je ons versterken? Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard met de stad Breda. Leer Breda nog beter kennen en ontwikkel je (schrijf)talenten. Vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven, verslag te doen van evenementen of te fotograferen, neem dan contact met ons op. Dit geldt ook voor (Fontys journalistiek) stagiaires.

Werkplek delen met Breda Nieuws | De Breda App

Samen sta je sterker! Op korte termijn zoeken we een betaalbare kantoorruimte in het centrum van Breda. Een ruimte waarin je 2 tot 6 dagen in de week kan werken als bijvoorbeeld tekstschrijver, app-ontwikkelaar, social media specialist, vertaler, fotograaf, PR bureau, online marketeer, (web)designer of journalist. Heb jij werkplekken beschikbaar? Neem dan contact met ons op.


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen