Vermissing Yorkshire Terriër Nicky van 12 jaar

Foto: Zoekteam WIOA Noord-Brabant

Namens het baasje van Nicky, via een vrijwilliger van het WIOA Zoekteam Noord-Brabant, hebben we het verzoek gekregen deze oproep te plaatsen.

“Wij zijn al sinds zondagavond 7 oktober op zoek naar Nicky. Nicky is een bruin/zwarte Yorkshire Terrier, teefje, van 12 jaar oud. Nicky heeft waarschijnlijk een roze halsband om. Nicky is vermist geraakt bij de Albert Heijn op Centraal Station in Breda. Daarna ontbreekt ieder spoor van haar. Dat is vreemd, want het station is nu niet echt een rustige plek.

  • Heb je een tip: bel naar 06-29444930

Nicky is een heel sociaal hondje. Wat er met haar gebeurd is, is voor ons een mysterie. Helaas mogen er geen flyers opgehangen worden in het station. Het NS personeel heeft de betreffende avond nog wel helpen met zoeken. Ook is er contact geweest met het personeel van diverse winkeltjes en eetgelegenheden rondom het station. Niemand heeft haar gezien.

>We hebben ons zoekgebied inmiddels al verder uitgebreid naar de Speelhuislaan en Park Valkenberg. Helaas worden in het Park Valkenberg alle flyers verwijderd. Dit kan zijn omdat het niet toegestaan is, maar kans is ook aanwezig dat haar vinder haar zelf wil houden en flyers verwijdert om haar vermissing geheim te houden. Omdat we niks horen, houden we alle scenario’s open. Daarom hebben we de hulp van uw lezers nodig om de bekendheid van Nicky’s vermissing te vergroten en hopelijk eindelijk zichtmeldingen of tips te krijgen.

We hopen dat ze nog in Breda is, maar het zou ook kunnen dat ze meegenomen is in de trein. We zoeken dus ook naar mensen die veel reizen met de trein en mogelijk op de avond van 7 oktober 2018 iemand hebben gezien op het station Breda of in de trein met een hondje dat op Nicky lijkt. Zo ja, waar liep deze persoon heen of in welke richting reed de trein waar u op dat moment zat?”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden