Happy Hippo houdt Vlaggetjesdag

Foto: Stichting Happy Hippo

Afgelopen maart, tijdens de NLdoet dagen kreeg het team van stichting Happy Hippo (net als tijdens eerdere edities) de vraag, of ze niet vaker zo’n creatieve dag kunnen organiseren, want het is zo gezellig om samen creatief bezig te zijn voor een goed doel. Dit najaar heeft de stichting een antwoord op die vraag: Ja!

Op zaterdag 3 november staat bij lunchroom De Uitdaging in Ulvenhout de deur weer open voor mensen die Happy Hippo willen helpen. “Op deze dag, die van 11-17u zal duren, willen wij heel graag onze voorraad stoffen vlaggenlijnen aanvullen, en daarom noemen we deze dag Vlaggetjesdag.”, aldus Margriet Oostrom-Huibers, oprichtster van Happy Hippo.

“Deze vlaggenlijnen doen wij in de verjaardagsboxen voor de kinderen die bij de Voedselbank in Breda komen. en als je bedenkt dat wij zo’n 300 dozen per jaar inpakken, dan kun je je voorstellen dat deze feestelijke vlaggenlijnen hard nodig zijn.” Let op: deze dag wordt er dus (in tegenstelling tot de NLdoet dagen in het voorjaar) alleen aan de vlaggenlijnen gewerkt. Gezien de beperkte ruimte zijn er maximaal 30 plekjes beschikbaar. Zoals bij NLdoet is het de bedoeling dat je je eigen naaimachine meeneemt. Voor garen, scharen en andere benodigdheden zorgt het team van Happy Hippo.

Voor de inwendige mens staan de geweldige medewerkers van lunchroom De Uitdaging natuurlijk weer klaar en zullen zij met koffie en thee met lekkers en rond lunchtijd een lekker broodje ervoor zorgen dat het de harde werkers aan niets zal ontbreken. Wie zin heeft om mee te helpen kan zich aanmelden via: [email protected]

Geef dan in de mail aan met hoeveel personen je komt en als je misschien al weet of je alleen voor of na de middag kan komen is dat ook handig om te vermelden. Gezien het beperkt aantal plekjes is het voor deze dag wie het eerst komt, het eerst maalt…

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden