Speciale natuurwandeling voor mantelzorgers

Foto: IVN Brabant/StiB

Op mantelzorgers ligt tegenwoordig een enorme druk. Daarom organiseert IVN Brabant, in samenwerking met Steunpunt informele zorg Breda (StiB) een speciale natuurwandeling voor mantelzorgers. Mantelzorgers kunnen zich tijdens de wandeling op Landgoed Wolfslaar helemaal opladen en lekker genieten.

De speciale natuurwandeling start met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Mantelzorgers wandelen onder begeleiding van een gids in kleine groepjes samen van plek naar plek.

Natuur doet goed

De mantelzorgers beleven op een ontspannen en speelse manier de kracht van inspiratie uit de natuur. Er is tijdens de wandeling gelegenheid voor kennismaking met andere mantelzorgers en uitwisseling van ervaringen.

Wilt u heerlijk opladen in de natuur?

Ontdekt u graag nieuwe plekjes in de natuur? Wilt u zich verwonderen over het landschap bij u in de buurt? Meld u aan voor de natuurwandeling van IVN Brabant en StiB via www.stib-breda.nl. Er zijn beperkte plaatsen, dus wees er snel bij!

Natuurwandeling voor mantelzorgers – Vrijdag 9 november van 9.30 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur) – Landgoed Wolfslaar, Wolfslaardreef 102, 4834 SP Breda. Deelname is gratis.

Reacties

Cookieinstellingen