Liefmans chocoladeletter een grote hit

Foto: Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren

De ambachtelijke letters met Callebaut Ruby chocolade en het populaire Liefmans drankje, gaan als zoete broodjes over de toonbank in de Veemarktstraat bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren.

De chocoladeletter met Liefmans heeft volgens Natasja van Mook veel teweeg gebracht. Maandagochtend werd het nieuwe product op Facebook geplaatst en dat bleek een schot in de roos. Niet alleen op hun eigen Facebookpagina volgden vele positieve reacties. Enkele uren later plaatste inBreda het bericht en op deze grote Bredase community volgden binnen 24 uur ruim 7.000 reacties met een bereik van meer dan 170.000 personen.

Corné en Natasja van Mook zijn blij verrast met het succes. Natasja raadt bezoekers aan om (voorkeurs)letters te reserveren (bijvoorbeeld via Facebook messenger) om teleurstelling te voorkomen. De banketbakkers doen hun best om aan alle vraag te gaan voldoen. Het idee is ontstaan na een bezoek aan Brugge en lijkt een grote hit te gaan worden dit jaar. De unieke chocoladeletters worden niet opgestuurd, maar kunnen alleen in de winkel gekocht worden.

Vanaf 1 november wordt de banketbakkerij in Sinterklaassferen gebracht. Ook de Ruby chocoladeletters zonder Liefmans, de Licor 43 chocoladeletters en andere heerlijk snoepgoed is te koop in de Veemarktstraat 27 in Breda .

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden