Stafford Blue: Ik heb veel pech gehad in mijn jonge leven, maar ben nu klaar voor wat meer geluk

Foto: dierenasiel breda

Mijn naam is Blue. Waarom? Geen idee, ik ben namelijk helemaal niet blauw, maar zo heette ik al volgens mijn chip. Eind mei dit jaar werd ik gevonden, en laten we eerlijk zijn: ik zag er niet uit. Ik had iets wat ze hier heel ingewikkeld ‘entropion’ noemden: mijn wimpers groeiden tegen mijn oog aan.

Mij zegt dat allemaal niks, ik weet alleen dat het vet zeer deed. Daarnaast was ik ook nog eens veel te mager, en ik heb littekens op mijn jonge lijfje staan die laten zien dat ik het echt niet makkelijk gehad heb. Inderdaad, mijn jonge lijf. Ik ben namelijk nog geen 2 jaar oud! En ik ben nu wel klaar met alle pech. Ze hebben me er hier helemaal bovenop geholpen, en ik ben weer de knappe man die ik hoor te zijn! Nu alleen nog een baas die met mij het avontuur aan wil gaan.

Ik ben een echte Stafford: enthousiast, lief, sportief, slim en soms een beetje een ongeleid projectiel. Daarbij ben ik een echte puber en vind ik het hilarisch om je af en toe uit te dagen. Vind je dat eng? Dan ga ik een loopje met je nemen. Kun jij er net zo om lachen als ik hebben we gewoon een hele toffe tijd samen.

Mijn hobbies zijn: achter een balletje aanrennen (soms breng ik hem terug), kunstjes doen, koekjes krijgen, knuffelen, rollen in het gras en vooral horen hoe knap ik ben. Dan gaat mijn inmiddels niet meer zo magere kontje van blijdschap heen en weer.

Durf jij met mij het avontuur aan te gaan? Wil jij me laten zien hoe leuk de wereld kan zijn, maar neem je ook de verantwoordelijkheden die horen bij het hebben van een staffordman als ik? Dan wil ik je heel graag ontmoeten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden