Open dag Avans Hogeschool op zaterdag 3 november

Foto: pexels

Avans Hogeschool houdt op zaterdag 3 november in Breda een Open dag voor studiekiezers. Hier kunnen toekomstige studenten tussen 10.00 en 16.00 uur meer te weten komen over studeren bij een van de opleidingen van Avans.

Er is een speciaal Studiekeuzeplein ingericht om bezoekers te helpen om tot de beste studiekeuze te komen. Studiekiezers kunnen zich aanmelden voor de Open dag op www.avans.nl. Alle locaties van Avans in ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda zijn op zaterdag 3 november te bezoeken. Naast informatie over de opleidingen kunnen de bezoekers de gebouwen ontdekken waar ze misschien wel de komende vier jaar hun hbo-opleiding gaan volgen.

Studiekeuzeplein: vind de opleiding die past

Een goede studiekeuze maken is belangrijk. En de juiste opleiding vinden is soms lastig. Daarom richt Avans op de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch en op de Hogeschoollaan in Breda een studiekeuzeplein in. Hier kunnen de bezoekers terecht als ze nog geen idee hebben wat ze willen studeren of hoe ze nou eigenlijk het beste tot een studiekeuze kunnen komen.

Op het studiekeuzeplein worden ze ontvangen door studenten, spelen ze het studiekeuze stellingenspel en nemen ze deel aan een andere pleinactiviteit. Deze activiteiten bestaan onder andere uit een keuzestress-test, gesprekken met mbo’ers over de overstap naar hbo en tips voor ouders.

Beste hogeschool

Volgens de Keuzegids Hbo 2019 is Avans dit jaar opnieuw de beste grote hogeschool van Nederland. Avans staat al 10 jaar lang in de top 3 en behaalt nu voor de zevende keer een nummer-1-positie in de Keuzegids, waarin de mening van studenten een belangrijke rol speelt. Avans Hogeschool heeft ruim 30.000 studenten en een breed opleidingenpallet. De studenten volgen les bij 21 academies in 10 sectoren: Aarde Millieu, Economie en Bedrijf, Exact en Informatica, Gedrag en Maatschappij, Gezondheid, Kunst en Cultuur, Onderwijs en Opvoeding, Recht en Bestuur, Taal en Communicatie en Techniek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden