Presentatie van de Havenkwartier plannen

Foto: Via Breda Broeit

Benieuwd hoe het staat met de plannen voor het Bredase Havenkwartier? Wat gaat er precies gebeuren aan de noordkant van het spoor op het voormalige terrein van Drie Hoefijzers?

Tussen het station en het nieuwe gerechtsgebouw is nu nog een leeg terrein: wat komt daar te staan? En hoe zit het eigenlijk met de locatie aan de andere kant van het station, waar vroeger een supermarkt was? Wanneer wordt begonnen met de ontwikkeling van het Klavers-Jansen terrein en omgeving Backer&Rueb en wat zijn de ideeën voor die plek?

En, niet te vergeten, wat zijn de eerste ideeën over de openbare ruimte ? Wat is het beeld op lange termijn voor de eerste fase van de uitwerking Havenkwartier: de zogenaamde Strip. Dat is de zone tussen de Belcrumhaven en de Speelhuislaan. Kunnen we de stoere havensfeer en het urban gebruik behouden in de nieuwe ontwikkelingen?

Met deze en al uw andere vragen over de ontwikkelingen in de Bredase spoorzone kunt u op dinsdag 6 november a.s. tussen 18:30 en 20:30 uur terecht tijdens de Via Breda Informatiemarkt in het Informatiecentrum van Via Breda aan de Belcrumweg 19 (pand Electron).

De gemeente kan zich voorstellen dat u daar allerlei vragen over heeft. U bent daarmee van harte welkom tijdens de Via Breda informatiemarkt op 6 november. Er zijn die avond diverse medewerkers van de Gemeente Breda, Synchroon/JP van Eesteren (5TRACKS), Thes (locatie aan de oostkant van het station), Consortium Spoorzone Breda (Klavers Jansen), AM (Drie Hoefijzers tweede fase) en Amvest (Backer&Rueb) aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden