100.000 euro gewonnen in Breda!

Foto: Nederlandse Loterij

Bij de Staatsloterijtrekking van 10 november is een prijs van 100.000 euro belastingvrij gevallen op een Staatslot dat gekocht is bij Primera Heksenwiel aan de Heksenwaag in Breda. Het winnende lotnummer is BZ 66520.

De winnaar van deze geldprijs wordt gevraagd zich te melden bij Staatsloterij. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De hoofdprijs van 1 miljoen euro netto viel op een lot van een inwoner uit Wijchen. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij een onderdeel van is.

XL Trekking
De prijs is gewonnen in de extra trekking; de XL Trekking. De XL trekking is een extra trekking op de 10e van de maand. De XL prijzen zijn getrokken uit alle verkochte lotnummers. XL prijzen worden uitgekeerd als voor de XL optie is betaald.

Volgende trekking is op 10 december
De Jackpot is niet gevallen en staat bij de trekking van 10 december op 19,3 miljoen euro netto. De kans dat de Jackpot dan valt is 1 op 3.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen