Ik ben Benny, een zachtaardige kater met een betere snor dan de gemiddelde man kan laten groeien

Foto: dierenasiel breda

Zo’n 6 jaar lang was ik de baas in mijn buurt! Ik knokte met de andere katers en flirtte met de poezendames. Daarnaast papte ik aan met wat mensen in de buurt zodat ik ook af en toe wat restjes te eten kreeg om aan te sterken voor mijn volgende strooptocht.

Een van die mensen maakte zich zorgen om mijn gesteldheid nu de koude winter er weer aan zit te komen, en bracht me naar de opvang. Hier kreeg ik nog veel meer te eten! Het ene na het andere bakje brokjes vloog erdoorheen. Ik sterkte aan, kreeg mijn prikjes en werd ‘geholpen’. Nu mag ik op zoek naar een thuis waar ik altijd welkom ben. Ik wil graag kunnen eten wanneer het voor mij uitkomt, een warme plek om te slapen en regelmatig een aai over mijn bolletje.

Ik ben een rustige, iets verlegen jongen. Het knokken met katers ben ik nog niet helemaal verleerd (oeps), maar een rustige poes in mijn omgeving zal ik geen kwaad doen. Kleine kindjes zijn mij wat te druk, maar als ze wat ouder zijn vind ik dat best gezellig. Ik ben gewoon toe aan rust na mijn rocksterrenleven. Kun jij me dat bieden? Kom me dan snel opzoeken.

Liefs, Benny

Meer informatie over Benny vind je hier:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen