Bredanaren in nieuwe gameshow RTL4

Martijn Krabbé
Foto: William Rutten

Het is al te zien op tv, de nieuwe gameshow ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’. Inwoners van Breda uit het postcodegebied 4834 doen mee aan dit nieuwe programma en zijn te zien in de derde aflevering op 25 november.

Veertig inwoners wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de show. De nieuwe gameshow wordt gepresenteerd door RTL coryfee Martijn Krabbé. De Bredanaar die in de eerste ronde het beste presteert gaat samen met vier kandidaten uit andere Nederlandse plaatsen door naar de volgende ronde. Daar beginnen de kandidaten aan hun weg door het programma. Het doel? Een hoofdprijs die kan oplopen tot één miljoen euro.

Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen

De vijf kandidaten moeten vier ‘werelden’ overwinnen door het juist beantwoorden van meerkeuzevragen. De ene keer bevinden de kandidaten zich in de wereld van de Olympische Spelen waar ze dan bijvoorbeeld vragen krijgen voorgeschoteld over Nederlandse medaillewinnaars of termen uit de judosport. De volgende keer wanen ze zich midden in Parijs waar zij vragen voor hun kiezen krijgen over beroemde kunstwerken in het Louvre of over de nummer 1-hit van Kenny B.

Winnen met je wijk

Degene die de vier werelden overwint, plaatst zich voor de finale. In die finale moet de kandidaat wederom vier werelden zien te veroveren om zijn geldprijs te kunnen verzilveren. Voor de wijkgenoten in het publiek blijft het ook tot het einde toe spannend. De aanwezige deelnemers uit de wijk van de finalist delen de helft van het gewonnen bedrag met elkaar. De Bredanaren nemen het op tegen deelnemers van de Postcode Loterij uit Winssen, Eemnes, Bergschenhoek en Voerendaal.

De uitzending van ‘Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen’ met daarin de inwoners van Breda is zondag 25 november van 21.30-23.00 uur bij RTL 4 te zien.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden