Dit vrolijke smoelwerk hoort bij mij, Buddy!

Foto: dierenasiel breda

Dit vrolijke smoelwerk hoort bij mij, Buddy! Ik zit nog niet zo heel lang in de opvang vergeleken met sommige andere honden, maar ik mocht me toch al voorstellen hier op Facebook omdat ik het niet zo naar mijn zin heb hier.

Ik ben namelijk best verlegen. 3 jaar geleden ben ik als puppy uit het buitenland hiernaartoe gekomen. Waarschijnlijk heb ik toen ik klein was niet veel mensen gekend, want in het eerste contact ben ik heel afwachtend. Ook harde geluiden en plotse bewegingen laten mij nog schrikken, wat mijn vorige baas deed besluiten me naar de opvang te brengen. Ze hadden namelijk een klein kindje, en die maken veel onverwachte bewegingen en geluiden! Ik zat dan ook niet lekker meer in mijn vel.

Hoe spannend ik het hier de eerste dagen ook vond, ik heb toch een paar mensen in vertrouwen genomen. Ik ben namelijk stiekem een echte gezelligheids-hond, en wil toch wel heel graag spelen en knuffelen. Wanneer je mijn vertrouwen gewonnen hebt ben ik dan ook echt een vrijkous die heel graag bij je is.

Ik zoek een thuis waar ik veel liefde krijg en waar ik mijn rust kan pakken. Ik heb nooit gebeten, maar met veel chaos om me heen is het vragen om ongelukken. Knuffelen, wandelen, eten en spelen, meer vraag ik eigenlijk niet! Wil jij me dit bieden? Kom dan alsjeblieft snel bij me kijken. Mijn verzorgers kunnen je nog veel meer over me vertellen.

Liefs, Buddy

Meer informatie over Buddy vind je hier:

Reacties

article
230935
Dit vrolijke smoelwerk hoort bij mij, Buddy! Ik zit nog niet zo heel lang in
https://breda.nieuws.nl/nieuws/230935/vrolijke-smoelwerk-hoort-mij-buddy/
2018-11-21T07:48:32+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/11/21074816/buddy.jpg
Nieuws