Kerstherberg Breda opent haar deuren

Foto: Kerstherberg Breda

Speciaal voor alle mensen die zich tijdens de kerstdagen eenzaam voelen, geen thuis hebben of misschien zelfs dakloos zijn, opent de kerstherberg al sinds 1981 haar deuren. Iedereen is welkom, jong en oud. Wij bieden gezelschap, warmte en een luisterend oor.

Ook bieden wij koffie/thee, fris, broodjes, gebak en op beide kerstdagen een goed kerstdiner. Alles is gratis. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals muzikale optredens, een kindermiddag, mensen kunnen creatief in de weer, er zijn spelletjes aanwezig, er kan een film gekeken worden en er is een weggeefwinkel.

Van zondag 24 december 19.00 uur t/m dinsdag 26 december 19.00 uur zijn vrijwilligers aanwezig om e.e.a. in goede banen te leiden. Iedereen is welkom, dag en nacht.

De Kerstherberg is een volledig zelfstandige organisatie die samen met ongeveer 150 vrijwilligers en met de hulp van giften in de vorm van geld en goederen concrete hulp en invulling geeft aan de kerstdagen. Alles wat we krijgen geven we door, niets blijft ergens achter een strijkstok hangen. Ieder mens, ongeacht achtergrond of wat dan ook, is van harte welkom. Niemand hoeft alleen te zijn tijdens de kerstdagen of op straat te blijven. En elk jaar weer is het ontzettend gezellig. We huizen dit jaar in het Rondeel aan de Kloosterlaan 14 (tegenover het Chassétheater).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen