Jongerenkring bowlen weer van start

Foto: Stib

Jongeren met psychische problemen vinden het soms lastig om nieuwe contacten aan te gaan of vriendschappen op te bouwen. Terwijl dat juist kan helpen om zelfverzekerder te worden en hun sociale netwerk uit te breiden.

Steunpunt informele zorg Breda (StiB) start daarom met een jongerenkring bowlen: één keer per maand bowlen met leeftijdgenoten. De eerste avond staat gepland op vrijdag 7 december 2018 van 20.00 tot 21.30 uur.

Bij de jongerenkring bowlen gaan twee vrijwilligers samen met jongeren met psychische problemen tussen de 18 en 27 jaar één keer per maand bowlen. Deelname aan de jongerenkring bowlen is een eerste stap in het aangaan van nieuwe contacten. Zo leren ze hoe leuk het kan zijn om meer met anderen te ondernemen. Naast deze jongerenkring is er eens per maand ook een poolkring.

Aanmelden
Het bowlen vindt op vrijdagavond plaats van 20.00 tot 21.30 uur. Na het bowlen is er ruimte om nog iets te drinken en na te praten. De kosten verdelen de deelnemers onder elkaar. Dit bedraagt, inclusief één consumptie, ongeveer € 5,- p.p. per keer. De maandelijkse activiteit vindt plaats in het centrum van Breda. Er wordt verwacht dat jongeren hier zelfstandig naar toe kunnen komen. Aanmelden kan via [email protected] of 076 750 32 00.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden