Informatiebijeenkomst over kanker en werkhervatting

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Op dinsdag 4 december 2018 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst over ‘kanker en werkhervatting’. De bijeenkomst is bedoeld voor patiënten met kanker of patiënten die kanker hebben gehad en vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur in de Gehoorzaal op Amphia-locatie Langendijk.

Als u kanker heeft gehad kan het re-integratietraject lang duren. Lichamelijke (en geestelijke) reacties op bestralingen en chemokuren verschillen per persoon en per kuur. Het gebeurt daardoor regelmatig dat het re-integratietraject tussentijds bijgesteld wordt. Re-integratie is een gezamenlijke taak van de

patiënt en de werkgever. Onderwerpen die tijdens deze bijeenkomsten aan bod komen zijn wetgeving (Arbowet/Wet Poortwachter/WIA), ga ik weer aan het werk en plan van aanpak. Gespreksleiders van deze avond zijn Esther Verschueren en Mayke Tierie van maatschappelijk werk Amphia.

Aanmelden en meer informatie

In deze informatiebijeenkomst wordt het onderwerp ‘kanker en werkhervatting’ uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via het e-mailadres [email protected]. Meer informatie staat op www.amphia.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden