Bloemen voor de leukste opa en oma van het zuiden

Foto: Fleurop

De opa en oma van Chiara (13) en Jesse (10) Fontijn zijn verkozen tot ‘Oppas opa en oma van het zuiden’. Het Bredase echtpaar werd tijdens een feestelijk verrassingsmoment in de bloemen gezet. Een boeket dat de kleinkinderen zelf mochten samenstellen.

Totaal onverwacht stonden Chiara en Jesse afgelopen vrijdagmiddag bij opa en oma voor de deur. Mét een prachtig boeket. Dat hadden zij, met een klein beetje hulp van Fleurop-bloemist kAnjer in Bloemen, helemaal zelf gemaakt. Van rozen tot lelies, hortensia en een strelitzia. “Het boeket is net als Chiara en Jesse: op-en-top vrolijk”, laat bloemist Marja van Mook weten.

Elke dag feest
Druk of niet, opa en oma Fontijn staan altijd klaar voor hun kleinkinderen. Van een kopje thee met koekjes uit school tot knutselmiddagen en het bijwonen van dans- en voetbalwedstrijden. “Maar ook als ze ziek zijn, komen ze langs”, vertelt Chiara. “Met opa en oma is het elke dag feest.”

Oppashelden in de bloemen
Onlangs riep bloemenspecialist Fleurop ouders en kleinkinderen op om oppas-opa’s en -oma’s in de bloemen te zetten. Via de Fleurop-website konden opa’s en oma’s worden opgegeven voor de titel ‘Oppas opa en oma van het jaar’. Want opa’s en oma’s blijken de rots in de branding voor menig gezin. “Oppassen gaat vaak veel verder dan opletten. Opa’s en oma’s zijn er niet alleen voor vertier, ze draaien tegelijkertijd het huishouden: van wassen tot koken. Met deze actie wilden we ouders en kleinkinderen inspireren om hun grote helden te bedanken. Bezorg ze een goed gevoel”, aldus Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop.

Fleurop Interflora Nederland is al meer dan 97 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.050 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden