Op Scala ontdek je jouw talent!

Foto: Scala

Op zaterdag 9 februari 2019 van 10:00 tot 15:00 uur vindt de Open Dag plaats van Scala vmbo. Leerlingen, ouders en andere belangstellenden kunnen dan sfeer proeven en kennismaken met de school. Stap binnen op de Open Dag en ontdek de wereld van Sport, Theater, Kunst, Ondernemen en Multimedia.

Keuzeklassen

In de onderbouw biedt Scala verschillende lessenreeksen aan binnen de pijlers van de school (Sport, Theater, Kunst, Ondernemen en Multimedia). Onderdelen die aan bod komen lopen uiteen van theatervoorstellingen maken tot mountainbiken en van werken met een greenscreen tot zeefdrukken maken. Leerlingen kunnen van alles ‘proeven’ of juist veel van hetzelfde kiezen als ze iets heel tof vinden. Toch stimuleert Scala haar leerlingen om een keer iets te doen wat ze nog niet hebben gedaan. Op die manier leren ze de interesses en talenten kennen om voor de bovenbouw de juiste keuzes te maken!

Voorbereiden op de beroepskeuze

Om leerlingen optimaal voor te bereiden bij het maken van de juiste beroepskeuze krijgen ze vanaf leerjaar 1 al loopbaanbegeleiding. Ze gaan ontdekken waar hun talenten liggen, wat bij hen past en welk beroep daarbij hoort.

Mavo

De mavo-opleiding bij Scala is een uitstekende weg boordevol mogelijkheden om door te groeien naar het mbo of naar de havo. De school bereidt de leerlingen samen met hun ouders vanaf het tweede leerjaar voor op het maken van de juiste keuzes.

Kom tijdens de Open Dag op zaterdag 9 februari 2019 van 10:00 – 15:00 uur kennismaken en ontdek alle mogelijkheden die Scala te bieden heeft.

Meer informatie over onze school? Kijk dan op www.scalabreda.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen