Wishes & Weddings Event in Hotel Nassau Breda

Foto: Wishes and Weddings Events

Het Wedding Event voor aanstaande bruidsparen van Event Organisator Wishes and Weddings komt naar Breda en wel op zondag 10 februari a.s. in Hotel Nassau.

Het is een uniek Wedding Event vanwege het persoonlijke karakter en de ongedwongen sfeer die er heerst. De hele middag ontmoet je professionals uit de trouwbranche die met veel passie en energie tips en adviezen geven in hun professie om zo tot de beste beslissingen te komen voor jullie huwelijksdag. Er zijn workshops, inspiratiesessies en een ceremonie beleving, door de bekende TV BABS van Married at first sight.

Door middel van een ingenieus digitaal stempelsysteem in de gratis Wishes App kunnen stempels gespaard worden om zo in aanmerking te komen voor een plek in de DagFinale waar prachtige prijzen te winnen zijn voor de huwelijksdag, welke beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende bedrijven.

Het Wishes and Weddings Event Hotel Nassau is een heerlijke middag voorpret, van 12:30 tot 17:30 uur, samen met je aanstaande partner, vriendin, vriend of ceremoniemeester. Het is de beste en leukste voorbereiding voor je huwelijksdag!

  • Tickets in de voorverkoop à € 15,00 voor 2 personen zijn verkrijgbaar op www.wishesandweddings.nl. Tickets aan de deur zijn € 25,00 voor 2 personen.
'

Reacties

article
232859
Het Wedding Event voor aanstaande bruidsparen van Event Organisator Wishes and Weddings komt naar Breda en
https://breda.nieuws.nl/nieuws/232859/wishes-weddings-event-in-hotel-nassau-breda/
2019-02-05T14:17:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2019/02/05141612/trouwbeurs-breda.jpg
Nieuws