Open dag Grootste wellnesscomplex Zuid-Nederland

Foto: Spa One

Nederland is een ‘state of the art’ sauna- en wellnesscomplex rijker. Op een steenworp afstand van Breda, middenin het groen van het prachtige Landgoed Bergvliet, opent het fonkelnieuwe Spa One haar deuren.

De open dag vindt zondag 17 februari vanaf 10.00 uur plaats. Bezoekers zullen nog heel even geduld moeten hebben voordat zij kunnen genieten van hun eerste saunagang of opgieting.

Faciliteiten en behandelingen

Aan de gasten zal het niets ontbreken, zo beloven de initiatiefnemers van Spa One. Verschillende sauna’s (o.a. met een openhaard, een waterval en een zoutsteengrot) telt het nieuwe complex, dat werd ontworpen door de gerenommeerde architecten Huub Segeren en Hans Kuijten. Daarnaast ook een halo-zoutvernevelcabine, een yoga-cabine en een mindfulness ruimte, middenin een van de drie zwembaden. Stoombaden, een caldarium, een stijlvolle hamam, diverse ruime whirlpools, comfortabele rustruimtes en uitgebreide mogelijkheden voor massages en beautybehandelingen maken het plaatje compleet.

In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, helpt een virtuele Zen-master je graag bij een meditatie of een oefening in mindfulness. Zo zorg je tijdens je bezoek aan Spa One voor een totale ontspanning voor lichaam en geest.

Daarnaast besteedt Spa One ook uitgebreid aandacht aan de culinaire wellness van haar gasten met een gastvrij restaurant, waar iedere dag vers bereide kleine gerechtjes en uitgebreide maaltijden worden geserveerd van een regelmatig wisselende kaart.

Duurzaam en groen

Spa One is het niet alleen het grootste spa en wellnesscomplex van Zuid-Nederland, het is ook het groenste, en niet alleen vanwege de prachtige ligging middenin in de natuurrijke omgeving van Landgoed Bergvliet. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan architectuur en design, maar ook aan duurzaamheid. Zo zijn een groot aantal zonnepanelen en een warmtekrachtcentrale geïnstalleerd om eigen energie op te wekken. Deze inspanningen zijn onlangs beloond met een zogenaamde Groenverklaring. Mede hierdoor wordt Spa One nu al gezien als landelijk voorbeeld binnen de branche.

Open Dag en feestelijke opening

Zondag 17 februari opent Spa One haar deuren alvast heel even, tijdens een Open Dag, die van 10:00u tot 15:00u plaatsvindt. Geïnteresseerden kunnen dan tijdens een rondleiding een kijkje achter de schermen krijgen en een allereerste indruk opdoen. Later op de dag vindt de officiële opening plaats voor genodigden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden