Veel animo voor open dag Spa One

Op Landgoed Bergvliet, een prachtig groengebied tussen Breda en Oosterhout, opent het fonkelnieuwe Spa One vanaf vrijdag 22 februari haar deuren voor proefdagen.

Je kan in de week van 22 februari tot en met 28 februari alvast een hele dag komen genieten in Spa One. Vanaf vrijdag 1 maart zijn alle faciliteiten gereed. Tijdens de open dag afgelopen zondag was er veel belangstelling voor het nieuwe wellnesscomplex (zie video). De drukte van de open dag is eenmalig. De onderneming willen zo’n 300 tot 350 bezoekers dagelijks toelaten en houdt zich afzijdig van voordeelacties waarmee andere wellnesscentra klanten lokken.

Kennismaking met Spa One

Tijdens deze proefdagen zijn nog niet alle faciliteiten geopend, maar je kunt alvast kennis maken met o.a. de Nordic Massive Sauna, The Oriental Sauna, de verschillende zwembaden, whirlpools, zoutbaden, het restaurant, de lounge en de bibliotheek. Ook de beauty- en massagesalons en de hamam zijn al geopend.

“De proefperiode geeft ons de gelegenheid om de verschillende sauna’s helemaal gebruiksklaar te maken en om te luisteren naar jouw ervaringen, om vanaf 1 maart alle saunagangers een optimale ervaring te kunnen bieden. Op die dag worden ook de Classic Swedish Sauna, de Buitencabine, de Biosauna, de Zoutsteencabine, de tuin en andere faciliteiten in gebruik genomen.”, zo laat Spa One weten.

Aan de gasten zal het niets ontbreken, zo beloven de initiatiefnemers van Spa One. De bouwkosten van het nieuwe complex bedragen ruim 10 miljoen euro en is ontworpen door de gerenommeerde architecten, heeft verschillende sauna’s, waaronder een met een open haard, een waterval en een zoutsteengrot. Daarnaast ook een halo-zoutvernevelcabine en een mindfulness ruimte, middenin een van de drie zwembaden. Gasten kunnen verder ook genieten van verschillende stoombaden, een caldarium, een stijlvolle hamam, diverse ruime whirlpools, comfortabele rustruimtes en uitgebreide mogelijkheden voor massages en beautybehandelingen. Deze ruimtes hebben namen van bekende schoonheden gekregen.

Totale ontspanning voor lichaam en geest

In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, helpt een virtuele Zen-master je graag bij een meditatie of een oefening in mindfulness. Zo zorg je tijdens je bezoek aan Spa One voor een totale ontspanning voor lichaam en
geest. Daarnaast besteedt Spa One ook uitgebreid aandacht aan de culinaire wellness van haar gasten met een gastvrij restaurant, waar iedere dag vers bereide kleine gerechtjes en uitgebreide maaltijden worden geserveerd van een regelmatig wisselende kaart.

Spa One is het niet alleen het grootste spa en wellnesscomplex van Zuid-Nederland, het is ook het groenste. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan architectuur en design, maar ook aan duurzaamheid. Zo zijn een groot aantal zonnepanelen, pelletbranders en een warmtekrachtcentrale geïnstalleerd om eigen energie op te wekken. Deze inspanningen zijn onlangs beloond met een zogenaamde Groenverklaring. Mede hierdoor wordt Spa One nu al gezien als landelijk voorbeeld binnen de branche.

Meer informatie over Spa One

  • Vanaf 1 maart is Spa One dagelijks geopend voor saunagangers van 10:00u – 23:00u.
  • Proefdagen van vrijdag 22 februari tot en met donderdag 28 februari, zie website Spa One
  • Blijf op de hoogte via Facebook en de website van SpaOne

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen