Bredanaars jagen twee keer op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto: Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zondagavond 10 maart is de tweede show van dit seizoen ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ te zien bij RTL 4. In de spelshow strijden inwoners van Breda (postcodegebied 4824) met negen andere wijken uit heel Nederland om prijzen tot wel vijf miljoen euro.

Bijzonder is dat er een week later (zondag 17 maart) ook een vak vertegenwoordigd wordt door inwoners van Breda, óók uit postcodegebied 4824. In beide shows wonnen deelnemers van Breda bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats.

Twee jaar geleden had Jos uit Breda veel geluk in ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Hij mocht het ‘Gouden Koffer Spel’ spelen aan de desk bij Linda de Mol en ging naar huis met een bedrag van 925.000 euro.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
Iedere show maakt één van de 500 aanwezigen kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin inwoners van Breda is zondag 10 maart en zondag 17 maart van 20.00-21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen