Aandacht voor mantelzorgers bij Parkinson Café Breda

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Het Parkinson Café Breda staat op vrijdag 29 maart in het teken van mantelzorg. Mantelzorger dat word je niet, dat overkomt je. Het kan meer impact hebben dan je vooraf dacht. Er is deze middag ruimte voor mantelzorgers om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Tegelijk is er voor degene met Parkinson een gezellige activiteit. Mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers zijn welkom van 14:00 – 16.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur).

Zorg geven aan je partner, een familielid of vriend(in) met de ziekte van Parkinson gebeurt als vanzelfsprekend. Je voelt je betrokken en je wilt er graag zijn voor de ander. Ongemerkt komt er bij het geven van zorg veel kijken en kan het je meer energie kosten dan je dacht. Het kan prettig zijn om je verhaal met anderen te delen, te weten dat je niet de enige bent en tips en ervaringen uit te wisselen. Daarom wordt tijdens deze bijeenkomst de groep in tweeën gesplitst. De groep met mantelzorgers gaat met elkaar in gesprek en de groep mensen met de ziekte van Parkinson gaat iets gezelligs met elkaar doen.

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is vrij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden