Hole in One bij Golfpark De Haenen in Teteringen

Foto: Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Vorige week werden 36 ouderen uit Breda getrakteerd op een hele gezellige golfmiddag op Golfpark De Haenen in Teteringen. De ouderen werden door middel van een leuke presentatie geïntroduceerd in de golfsport door golfprofessional Stephan Trumpi, waarna ze op de putting green een ‘echte’ putting competitie hebben gespeeld.

Golfpark de Haenen en Trumpi Golfschool zijn beiden sinds enge tijd partner van Betrokken Ondernemers Breda. Gaandeweg ontstond het idee om ouderen kennis te laten maken met de golfsport. Willemijn van ’t Hullenaar van Betrokken Ondernemers Breda: “We willen ouderen meer in beweging brengen. We organiseren voor deze doelgroep al 5 jaar een rollatorloop. Nu willen we deze doelgroep gedurende een dagdeel de beginselen van de golfsport uitleggen en een competitie ‘putten’ op een echte golfbaan organiseren. Golfpark de Haenen is een prachtige golfbaan en openbaar toegankelijk. Je kunt er heerlijk wandelen over de paden, tussen de golfspelers door”. De ‘competitie’ onder de ouderen vindt een aantal weken plaats en mondt uit in een heuse finale in juni a.s. Deelnemen is gratis en wordt aangeboden door

Golfpark de Haenen en Trumpi Golfschool.

De ouderen zijn in het clubhuis van Golfpark de Haenen ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk gebakje. Golfervaring was niet nodig: op enthousiaste en vernieuwende wijze is door Stephan Trumpi de uitleg van de golfsport gegeven. Na een uurtje vertrokken de deelnemers lopend naar de putting green. Ouderen die minder goed ter been zijn mochten mee in de buggy. Na het uitdelen van de golfclubs en een korte uitleg kon de competitie van start. Na afloop, om omstreeks 16.00 uur werd er afgesloten met een drankje in het clubhuis. Er deden zo’n 36 ouderen mee, een aantal zelfs met rollator. Er waren zelfs mensen mee in een rolstoel als supporter. Iedereen heeft enorm genoten!

Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Stichting Betrokken Ondernemers Breda faciliteerde en organiseerde deze activiteit. Golfpark de Haenen en Trumpi Golfschool zijn beiden sinds enge tijd partner van Betrokken Ondernemers Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis. Zo draagt de stichting bij aan een hechtere samenleving. Bij de stichting zijn 140 Bredase bedrijven en organisaties aangesloten. Betrokken Ondernemers Samen voor Breda is hét netwerk en de specialist in maatschappelijk betrokken in Breda. Het doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen