KPN NetwerkNL start met aanleg glasvezelnetwerk in Bavel

Foto: KPN

KPN NetwerkNL maakt vandaag bekend dat er plannen zijn om glasvezel aan te leggen in Bavel.

De uitrol in Bavel is onderdeel van de plannen van KPN om de komende drie jaar circa een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel te voorzien. Vanaf 22 april starten de werkzaamheden in het kerngebied van Bavel. Voor het gebied Nieuw Wolfslaar beginnen de werkzaamheden vanaf 13 mei.

Datagebruik stijgt met 30%.

“In elk huishouden neemt het datagebruik sterk toe. We kijken digitale tv, gamen, luisteren muziek via internet en streamen filmpjes. Ook komen er steeds meer slimme apparaten bij. Ons datagebruik stijgt in Nederland elk jaar met zo’n 30%. Glasvezel kan die groei aan en is Bavel klaar voor alle mogelijkheden van het internet. Nu en in de toekomst”, aldus Guido Spier, Projectmanager. KPN NetwerkNL legt straat voor straat het glasvezelnetwerk aan in onderstaand aansluitgebied en sluit de woningen kosteloos aan.

Glasvezelinformatiepunt

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf 25 april elke donderdag terecht in het glasvezelinformatiepunt op het Jack van Gilsplein vanaf 14:00 tot 20:00 uur. Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

KPN
Figuur 1: gebied links van A27 = Nieuw Wolfslaar, gebied rechts van A27 = kerngebied

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden