Ouderavond NAC Street League in Rat Verlegh stadion

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Dit seizoen verzorgt [email protected] een ouderavond voor ouders van deelnemende leerlingen aan de NAC Street League. Op donderdag 18 april van 19:15 tot 22:00 uur wordt deze ouderavond aangeboden in het Rat Verlegh Stadion.

De ouders kunnen bij deze bijeenkomst inspirerende verhalen opdoen over relevante maatschappelijke thema’s van hun kinderen. Daarnaast geeft het de ouders meteen de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van NAC Breda.

NAC Street League

In de NAC Street League nemen leerlingen van tien Bredase middelbare scholen het tegen elkaar op in een naschoolse straatvoetbalcompetitie. Scholen kunnen niet alleen punten behalen door het winnen van wedstrijden, maar vooral door het vertonen van sportief en respectvol gedrag op en rondom het veld. Daarnaast is er voor de scholen een speciaal lessenpakket ontwikkeld. Op elke school worden twee tot vier workshops gegeven, gericht op de volgende thema’s en georganiseerd in samenwerking met de volgende partners: held met geld (Kredietbank), healthy lifestyle (ABC diëtist), groepsdruk en alcohol (Novadic Kentron) en de gevaren van social media (Social Bright). De workshops worden verzorgd onder de vlag van de NAC Street League, waarbij de betreffende organisaties hun expertise inbrengen.

Ouderbetrokkenheid

Dit seizoen worden voor het eerst ouders betrokken bij de onderwerpen die behandeld worden in de NAC Street League. Het is belangrijk dat de ouders op de hoogte zijn van wat met hun kinderen behandeld wordt, zodat ouders bewust worden van wat er speelt en de onderwerpen ook thuis besproken kunnen worden. De informatieve ouderavond biedt aanwezigen ook nog eens een uniek kijkje achter de schermen bij NAC Breda. Tijdens een rondleiding door het stadion worden namelijk tussenstops gemaakt in de kleedkamer, persruimte en skyboxen. In deze inspirerende ruimtes worden de bovenstaande workshops gepresenteerd. De avond wordt gezamenlijk afgesloten in de Parel, waar de aanwezigen tijdens een loting nog kans maken op wedstrijdkaartjes voor een thuiswedstrijd van NAC Breda.

Aanmelden ouders

De ouders die de avond willen bijwonen kunnen zich aanmelden tot en met maandag 15 april door een mail te sturen naar [email protected] In deze mail kunt u uw naam, de naam van uw kind, de middelbare school van uw kind en het aantal personen aangeven dat aanwezig is. De ouderavond is alleen bedoeld voor ouders en niet voor de kinderen. Deelname is gratis. Er is echter een beperkt aantal plaatsen en vol=vol!

'

Reacties

article
234870
Dit seizoen verzorgt [email protected] een ouderavond voor ouders van deelnemende leerlingen aan de NAC Street League.
https://breda.nieuws.nl/nieuws/234870/ouderavond-nac-street-league-in-rat-verlegh-stadion/
2019-04-16T08:54:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2017/10/31125104/nac.jpg
Nieuws