Samen fietsen is leuk en gezond!

Foto: Pixabay

Breda Actief organiseert een fietstocht speciaal voor mensen die graag weer op de fiets willen stappen, maar liever niet alleen fietsen. Op 14 mei kunnen zij het fietsen in een groep en onder begeleiding ervaren. Niet alleen heel gezond, maar ook erg gezellig!

Fietsen is gezond, je wordt er blij van, je ontdekt nieuwe plekken en tegelijkertijd kan je van de prachtige natuur genieten. Toch zijn er nog veel mensen die niet fietsen, omdat ze dit liever niet alleen doen. Voor deze mensen organiseert Breda Actief op dinsdagmiddag 14 mei een fietstocht die de fietsgidsen van Gilde de Baronie hebben uitgestippeld!

Veel meer dan beweging

Om 13.00 uur vertrekken de fietsers vanuit het Boshuis en wordt er een mooie route rondom Breda gemaakt. Tijdens de tocht delen de gidsen van Gilde de Baronie hun kennis over de natuur en alles wat er te ontdekken valt. Gezelligheid staat centraal! Breda Actief zorgt voor extra begeleiding deze dag. Er wordt rekening gehouden met ieders tempo en met de afstand die de deelnemers willen en kunnen fietsen. Daardoor kan er op een rustige manier kennis worden gemaakt met fietsen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.breda-actief.nl/fietstocht. Deelname is gratis. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Claudia Rens via [email protected] of bel 076 523 3555.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0