Trainingsprogramma’s Enforce in Hotel Nassau Breda

Foto: Enforce

Enforce Breda City start 3 juli aanstaande haar trainingsprogramma’s in Hotel Nassau Breda aan de Nieuwstraat.

In samenwerking met Hotel Nassau Breda biedt Enforce Breda City high-end training & coaching in de fitnessruimte in het hotel.

Enforce Breda City is er voor iedereen, voor hotelgasten én deelnemers van buiten het hotel. Met inmiddels 16 vestigingen is Enforce de specialist op het gebied van high-end training & coaching. De programma’s van Enforce kenmerken zich door een aantal unieke zaken:

  • Focus op wie je moet zijn, om te doen wat nodig is, om dat te bereiken wat er toe doet.
  • 100% oprechte coaching, in small group of 1 op 1.
  • Sport als middel inzetten om jezelf en anderen te bekrachtigen.

In alle Enforce programma’s worden deelnemers uitgedaagd om hard te werken voor keihard resultaat. Enforce laat deelnemers zien dat het niet goed is zoals het is ‘We know you can do better’. De professionele programma’s onder toezicht van Enforce mastertrainers gaan verder dan alleen de fysieke workouts, je krijgt ook advies van voedingsdeskundigen in slimme voeding in combinatie met krachtige coaching om zo in control en balans te blijven en je leven (en business) naar een volgend level te tillen.

Je lichaam is een tempel, je lichaam niet onderhouden is een zonde. Zorg dus goed voor je lijf, beweeg en eet gezond, denk na over hoe jij over jezelf denkt, hoe je met jezelf omgaat en om laat gaan! Sta jij al een tijdje op non-actief en ben jij op zoek naar meer energie, orde en balans? Wil jij vanuit een krachtig en fit lichaam je volledige potentie leven? Vraag dan nu via www.enforce.nl een gratis en vrijblijvend coachgesprek aan!

Met enkel hopen en bidden voor een fit en vitaal lichaam kom je er niet, je zult het werk moeten verzetten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden