Mantelzorggroepen dementie in De Leystroom en Balieweide

Foto: Pixabay-publiek domein

Vaak voelen mantelzorgers van mensen met dementie zich alleen in de zorg voor hun naaste. Terwijl veel mantelzorgers met dezelfde vragen en onzekerheden te maken hebben. Daarom zijn er contactgroepen, speciaal voor mantelzorgers van mensen met dementie.

Oók in de zomermaanden kunnen mantelzorgers hier terecht. Zij zijn welkom op elke tweede woensdagochtend van de maand van 10:00 – 11:30 uur in wijkcentrum De Leystroom. Of op elke laatste vrijdagochtend van de maand van 10:00 – 11:30 uur in wijkcentrum Balieweide.

Tijdens de bijeenkomsten van de contactgroepen leren mantelzorgers elkaar kennen. Het samen delen van ervaringen, dilemma’s en tips, helpt en geeft steun. Mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie, zijn van harte welkom. Degene met dementie ook. Graag horen we dan wel vooraf of hij/zij erbij is, zodat we een aparte activiteit kunnen organiseren. Zo krijgen mantelzorgers alle tijd en ruimte voor hun verhaal.

Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis. Voor meer informatie kunnen mantelzorgers contact opnemen met Veronique Zoontjens, coördinator Dementie & NAH via [email protected] of kijk op www.stib-breda.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen