Pizzaparty voor jonge mantelzorgers

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Voor jonge mantelzorgers van 6 tot 10 jaar organiseert StiB op zaterdag 31 augustus een gezellige pizzaparty. Samen bakken jonge mantelzorgers deze middag hun eigen pizza en eten met elkaar. Zo zijn ze even uit de zorgsituatie thuis en hebben zij de kans om leeftijdgenootjes te ontmoeten. 

Speciaal voor jonge mantelzorgers

StiB organiseert deze middag voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met extra zorg. Dat kan zorg zijn voor een ouder, broer of zus. Soms is er sprake van een gezinslid met een langdurige ziekte, beperking of psychische of verslavingsproblematiek. Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten, omdat uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is jonge mantelzorgers te erkennen. Tijdens de activiteiten zijn ze even weg uit de zorgsituatie thuis en kunnen onderling verhalen uitwisselen. Kijk voor alle activiteiten op www.stib-breda.nl/agenda of volg stibbreda op Instagram.

 De middag in het kort
Jonge mantelzorgers bakken deze middag samen hun eigen pizza onder begeleiding van een echte pizzachef. Daarna gaan zij gezellig met elkaar eten. Tussendoor kunnen zij natuurlijk spelen in de speelhoek van het restaurant. Tot slot is er nog een pizza Nutella om samen te delen. Jonge mantelzorgers van 6 tot 10 jaar zijn van harte welkom.

  • De pizzaparty is op 31 augustus van 13.00 – 15.00  uur bij Happy Italy Breepark, Bavelseparklaan 13 te Breda. Deelname is gratis. Aanmelden en meer informatie via www.stib-breda.nl/agenda of 076 750 32 00.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden