Nordic Walking Breda loopt heel goed

Foto: NW Breda

Nordic Walking staat de laatste tijd weer helemaal in de belangstelling. Het aantal wandelaars dat gaat nordic walken neemt weer toe. En dat is helemaal terecht! Omdat het leuk en gezond is.

Ook bij NWBreda neemt het aantal leden toe. Daarom is het aantal dagen dat je kunt nordic walken uitgebreid van 3 naar 4 dagen per week. Waarom is het zo leuk? Bijna ongemerkt gaat de loopsnelheid omhoog. De spieren van bijna het hele lichaam worden geactiveerd. Je loopt in groepjes telkens verschillende routes in het mooie Mastbos. Nordic Walking is sportief, actief, veilig en gezond. Door in groepsverband mee te doen word je gemotiveerd om regelmatig te
bewegen.

Op vrijdag 13 september is er een inloopochtend van NWBreda van 10.00 uur tot 12.00 uur vanaf restaurant De Boschwachter (Huisdreef 4, Breda).

Wat kun je bij NWBreda?

Bij NWBreda kun je 4x per week met een strippenkaart mee doen met de wandelingen. Het vertrekpunt is altijd Restaurant de Boschwachter. Alles is prima geregeld. Er zijn Introductielessen; techniekcursussen, de wekelijkse wandelingen en 4xp per jaar worden er speciale wandelingen georganiseerd.

Wat is Nordic Walking?

Nordic Walking is een manier van lopen waarbij je stokken of poles gebruikt. Dit heeft veel gunstige effecten voor het lichaam zonder dat het als zwaar wordt ervaren. Na een wandeling voel je je echt verkwikt.

Waar vind ik meer informatie?

Op www.nwbreda.nl vind je alle info over startdata van cursussen, wandelgroepen en speciale activiteiten. In het fotoboek en het gastenboek krijg je een goede indruk van de leuke en ontspannen sfeer bij NWBreda. Eventuele vragen worden via de mail altijd binnen 2 dagen beantwoord. Kijk ook op de Facebookpagina: Nordic Walking Breda.

'

Reacties

article
237916
Nordic Walking staat de laatste tijd weer helemaal in de belangstelling. Het aantal wandelaars dat
https://breda.nieuws.nl/nieuws/237916/nordic-walking-breda-loopt-heel-goed/
2019-08-11T09:14:51+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2019/08/11091243/image1-4.jpeg
Nieuws