Stek maakt plaats voor een oogstmarkt

Foto: STEK

Binnenkort is er weer Stekmarkt op de Veilingkade 9 in Breda van 13.00 tot 17.00. Dit keer wordt het een speciale editie met diversiteit aan producten, kraamhouders en muziek voor de gezellige sfeer.

Stek maakt plaats voor een ware oogstmarkt.
Op zaterdag 31 augustus is het weer tijd voor de STEKmarkt. Dit keer een speciale editie! Op de markt zijn mooie handgemaakte, speciale en duurzame producten te zien van ondernemers uit omgeving en Stekkers zelf. Naast de kramen is er plek je eigen verse groentes, fruit of heerlijke kruiden aan te bieden. Heb jij je tuin ook vol staan met lekkers? Nu je kans deze dag aan te sluiten om jouw verse producten hier uit te stallen en de markt aan te vullen met jouw oogst. Of kom zelf kijken en het aanbod proeven.

De veilingkade 9 biedt al een aantal jaren plek voor creatieve ondernemers. Zo vindt je o.a. op het terrein een kinderkringloop, barbershop, bakkerij, platenzaak, fietsenmaker, verschillende ateliers en uiteraard horeca om even lekker een hapje of drankje te nemen. Dat is nog maar een greep van wat er te zien is op Stek. Kom met de STEKmarkt kijken, proeven, zien en vooral beleven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden