Meer dan 100 Harleys vieren jubileum Breda Chapter Holland

Foto: Breda Chapter Holland

Ruim honderd Harleys kwamen zondag bij elkaar om het 25-jarige jubileum te vieren van Breda Chapter Holland.

In 2007 heeft Breda Chapter Holland het record gevestigd van de meeste Harley Davidsons die door een kroeg heen reden. Gisteren is de recordpoging van twaalf jaar geleden nog eens over gedaan om met honderd Harley Davidsons door het Café de Tijd in Made te rijden.

De ‘Jubileum Ride Out’ is een tocht langs 25 jaar geschiedenis van de motorclub. Er werd gestart bij de voormalige dealer O.I.T. Harley Davidson. De locatie waar de club zijn oorsprong heeft gekregen. Breda Chapter Holland komt voort uit de Harley Owners Group. Toen het dealership in Breda met het overlijden van Jan Kennis verdween, mocht die naam niet meer worden gedragen. Als ode aan een geweldige
tijd vertrok een groep van honderd motorrijders voor een rondje Breda en omstreken. Hier werd langs diverse belangrijke locaties gereden en stilgestaan bij de rijke geschiedenis van de club.

Ronkend door het Café

De route en recordpoging bleven tot het laatste moment geheim bij de deelnemers. Bij Café de Tijd in Made lag de rode loper al klaar en bijna alle honderd motoren reden door het café onder het zicht van vele toeschouwers. Waar de ene motorrijder nog wat extra rook en geluid produceerde reed de andere rijder er zo voorzichtig mogelijk doorheen. Voor veel motorrijders was dit altijd al een droom om door een café heen
te rijden.

Het gezelligste Chapter van Nederland

Na dit weekend houden de festiviteiten omtrent het jubileum jaar niet op. Aanstaande zaterdag 24 augustus staat alweer de volgende activiteit gepland. Breda Chapter Holland organiseert voor haar leden dan een groots jubileumfeest. De avond wordt bestaat uit optredens van Kiki Busio en 100% Katoen. Ook organiseert Breda Chapter Holland met regelmaat motorritten voor leden en geïnteresseerden. Bent u ook geïnteresseerd om een keertje mee te rijden met wat velen wellicht het gezelligste chapter van Nederland noemen neem dan contact met ons op. Breda Chapter Holland is een harleyclub waar gezelligheid en het delen van een gezamenlijke passie voorop staat.

Jubileum Breda Chapter Holland

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen