Landelijke terugroepactie AH broodjes Bapao

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn roept wederom een product op landelijke schaal terug. Dit keer gaat het om de broodjes Bapao.

Het gaat dit keer gelukkig niet om een bacterie die is gevonden. Toch kan deze terugroepactie voor sommige mensen wel belangrijk zijn. Het gaat om de Albert Heijn Broodje Bapao Rundvlees met een houdbaarheidsdatum tot 08-09-2019. Deze broodjes kunnen per ongeluk de AH Bapao Kip bevatten.

Verkeerde ingredi├źnten

Doordat het verkeerde broodje in de verpakking van de Bapao Rundvlees zit kloppen de ingredi├źnten niet meer. Daarbij staan ook de verkeerde allergenen vermeld op het zakje. De Albert Heijn Bapao Kip bevat selderij en die staan nu niet op de verpakking.

Klanten met een allergie voor selderij worden dringend verzocht het product niet te eten. Zij kunnen het product terug brengen naar een Albert Heijn winkel. Daar krijgen zij het aankoopbedrag terug.

Excuses

Het is de tweede keer in een week dat Albert Heijn een product terug roept. Vorige week woensdag ging het om de plakjes leverworst. Daar zat een voedselbacterie in waar mensen ziek van kunnen worden. Albert Heijn vindt het vervelend dat dit gebeurt en biedt haar excuses aan voor het ongemak.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden