Breda in actie tijdens Swim to Fight Cancer

Voor Swim to Fight Cancer hebben 575 deelnemers zich aangemeld om geld op te halen voor Fight Cancer.

Kom zondag naar de Haven in Breda om de deelnemers te supporten. Donaties zijn ook nog steeds welkom!

Om 13.00 gaan de kleedruimtes open voor de deelnemers. Om 14.00 wordt het evenement geopend en kort daarna wordt 1 minuut stilte gehouden. Bekijk het programma op de website.

Veel geld nodig voor onderzoek
Bijna iedereen krijgt in zijn leven weleens te maken met de ziekte kanker. Misschien ben je zelf slachtoffer of heeft een dierbaar persoon in je naaste omgeving deze ziekte (gehad). De laatste jaren zijn er steeds meer vormen van kanker te behandelen, echter blijft er heel veel geld nodig voor onderzoek. Helaas zijn er nog veel te veel mensen die overlijden aan vormen van kanker, waarvoor geen levensreddende behandeling mogelijk is.

Zwemevent ten behoeve van kankeronderzoek
Onder de noemer Swim to Fight Cancer Breda is een mooi initiatief ontstaan. Op zondag 1 september wordt in de Bredase haven en singels een zwemevent georganiseerd, waarbij deelnemers en teams, jong en oud, zoveel mogelijk geld ophalen voor Fight Cancer. Dit is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek via KWF Kankerbestrijding. Het ultieme doel is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, zodat in de toekomst niemand meer aan deze ziekte zal overlijden.

Alle beetjes helpen om samen een vuist te maken tegen kanker. Samen kunnen we deze ziekte verslaan!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden