Bijeenkomst over Positieve Gezondheid met Machteld Huber

Foto:

Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focust zorg en welzijn daar doorgaans wel op. Hoe kan dat anders? Dat vertelt arts-onderzoeker Machteld Huber op 23 september 2019 tijdens haar lezing over Positieve Gezondheid.

Uniek Sporten West-Brabant organiseert dan op drie verschillende locaties in West-Brabant een bijeenkomst voor zorg- en welzijn professionals en belangstellenden.

Positieve Gezondheid

Machteld Huber is huisarts en grondlegger van het begrip Positieve Gezondheid. Haar nieuwe definitie van gezondheid wordt in het hele land omarmd. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek dan het oplossen van klachten en gezondheidsproblemen. Want gezondheid is meer dan niet-ziek-zijn! Het accent ligt op de veerkracht van mensen zelf.

Succesconcept

Tijdens de bijeenkomst vertelt Machteld over de ambities, effecten en het succes van dit concept. In het kader van de Nationale Sportweek wordt ook de relatie tussen bewegen en Positieve Gezondheid uitgelicht door Uniek Sporten West-Brabant. Op 23 september hoor je er alles over op de volgende locaties:
10:30 – 12:30 uur Zevenbergen (Gemeentehuis, Pastoor van Kessellaan 15)
13:00 – 15:00 uur Breda (De Teruggave, Gasthuisvelden 11)
15:30 – 17:30 uur Oosterhout (Sportpark de Contreie, Weststadweg 1)

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich t/m 9 september online aanmelden. Deelname is gratis. Let wel op: per lezing zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden