Koopwoning van de week: Hekoord 32 Breda

Foto: Van Liessum Makelaars Breda

Deze moderne en instapklare tussenwoning is gelegen op een kindvriendelijke locatie in de wijk ‘Kievitsloop’ (Haagse Beemden). De woning is ingedeeld met een tuingerichte woonkamer, moderne open keuken, 3 slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping.

De royale open zolderruimte biedt de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer. Daarnaast is er een keurig aangelegde en zonnige tuin gelegen op het oosten. Voor meer informatie en foto’s klik je op de Funda link hieronder.

Informatie Hekoord 32 Haagse Beemden Breda

Bouwjaar 1987 Inhoud ca. m³
Woonoppervlakte ca. m² Perceeloppervlakte 149 m²

Ligging en omgeving
Deze woning is in de wijk ‘Kievitsloop’ (Haagse Beemden) gelegen. De woning beschikt over een zonnige tuin op het oosten en een stenen berging grenzend aan de woning. Aan de voorzijde van de woning is de mogelijkheid tot parkeren op eigen perceel. De wijk “Kievitsloop” is centraal gelegen t.o.v. de winkelcentra ‘De Donk’ en ‘Heksenwiel’. In de directe omgeving zijn diverse scholen en sportvoorzieningen te vinden. De recreatieplas ‘De Asterd’ en het natuurgebied ‘Haagse Beemden’ liggen op loop-/fietsafstand. De verbinding naar de diverse uitvalswegen A16, A59 en A58 en het openbaar vervoer (o.a. N.S. station Breda en Prinsenbeek) is gunstig. Kortom, een woning met ongekend vele mogelijkheden.

Bouwkwaliteit
De woning is degelijk gebouwd met gebruikmaking van goede bouwmaterialen en is goed geïsoleerd (zoals dak, muur- en vloerisolatie). De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton, wat gunstig is voor de geluidsoverdracht. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van de stadverwarming.

Tuin
De achtertuin is in 2016 opnieuw aangelegd en is volledig bestraat. Aan de achterzijde van de tuin zijn 2 dakplantanen geplaatst wat zorgt voor natuurlijke schaduw op warme dagen. De tuin is gelegen op het oosten en via een achterom te bereiken.
De voortuin is in 2017 opnieuw aangelegd en voorzien van bestrating en leilindes.

INDELING

BEGANE GROND
Hal/entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte (2015) met hangcloset en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer en een trapkast en heeft zicht op de achtertuin. Via de woonkamer is de aangrenzende berging (voorzien van elektra) te bereiken vanwaar toegang tot de tuin. De moderne keuken (2015) staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot 3 goede slaapkamers die allen voorzien zijn van een moderne laminaatvloer. De badkamer (2015) is voorzien van een hangcloset, douchehoek en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap te bereiken open zolderruimte met dakraam en mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer en een voorzolder. Hier bevinden zich de aansluitingen voor wasapparatuur en de opstelplaats van de mechanische ventilatie unit.

Richtprijs € 239.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Meer informatie

Ga naar de bedrijvengids voor de makelaars in Breda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen