Seniorenbeurs in de Grote Kerk Breda

Foto: Seniorenbeurs Breda

Op zaterdag 28 september 2019 vindt de tweede editie van de Seniorenbeurs Breda plaats.

Na de succesvolle eerste editie is het dit jaar tijd voor een grotere locatie: de Grote Kerk in Breda. Het gratis evenement richt zich met name op senioren, maar iedereen is welkom.

Breed aanbod voor bezoekers

De seniorenbeurs biedt een interessant en breed aanbod op het gebied van lifestyle, fashion, reizen, sport, zorg, wonen, hobby en vrije tijd. De beurs bestaat uit vijf onderdelen: een informatiemarkt, een doe-en-beleef-markt, het Surplus-plein, de tv-studio van E-TV en entertainment. “Er is voor ieder wat wils”, vertelt initiatiefnemer en organisator Peter Horsten, “Je kunt op de beurs terecht met specifieke vragen, maar ook gewoon gezellig rondkijken bij de verschillende stands of meedoen met de verschillende activiteiten.”

Entertainment

Naast het informatieve gedeelte is er ook ruimte voor entertainment. Horsten: “De hele dag door spelen er verschillende livebands en komt er een koor optreden. In het horecagedeelte kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Dus kom vooral langs op 28 september in de grote kerk in Breda. Iedereen is welkom!” De Seniorenbeurs vindt plaats tussen 10.00 en 16.00. De entree is gratis. Op de website www.seniorenbeursbreda.nl is meer informatie te vinden over het programma van de beurs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden