Trouwbeurs met bruidsmodeshow op Breepark

Foto: Breepark Breda

Komende zaterdag organiseert Breepark haar eerste Trouwbeurs! Breda.nieuws.nl is helemaal in de stemming tijdens de Bruiloft 10-daagse.

Tijdens dé trouw- en inspiratiebeurs van Zuid-Nederland staan maar liefst 40 trouwprofessionals uit de regio klaar om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en collecties uit de trouwbranche. Ontmoet muzikale acts, trouwlocaties, bruidsgalerieën, fotografen, juweliers, trouwambtenaren en proef de creaties van de taart- en banketbakkers. De Trouwbeurs is van 11:00 tot 16:00 uur geopend en gratis te bezoeken.

Tijdens het evenement vinden er verschillende bruidsmodeshows plaats waar de nieuwste trends op de catwalk worden vertoond. Onder de bezoekers van de bruidsmodeshows verloot de organisatie een cadeaubon van Hunkemöller t.w.v. € 100,-, welke besteed kan worden tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop op 8 t/m 11 oktober in Breepark.

  • De Trouwbeurs is op 5 oktober van 11:00 tot 16:00 uur geopend. Meer informatie over de Trouwbeurs op de Breepark website.

Breda Nieuws Bruiloft 10-daagse

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden