Wethouder Quaars zet eerste schop in de grond voor aanleg glasvezelnetwerk.

Foto: KPN NetwerkNL

KPN NetwerkNL is afgelopen week in Breda-Oost gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Op 30 september heeft wethouder Daan Qaars het officiële startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. 

Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden na 39 weken afgerond.

Eerste schop in de grond door wethouder.
Hiermee zijn de graafwerkzaamheden officieel gestart. Vanaf nu legt KPN NetwerkNL het glasvezelnetwerk straat voor straat aan. “Met glasvezel kunnen we beter gebruik maken van alle kansen van digitalisering. We hebben steeds slimmere apparaten in huis, doen 24/7 wereldwijd zaken en bieden zorg op afstand. Maar wat denk je van ontwikkelingen als zelfrijdende auto’s, Artificial Intelligence, blockchain. In Breda gaan wij vol voor online én voor het gewone contact van mens tot mens. Dát is Breda. Ik ben blij dat de Breda-Oost straks klaar is voor alle nieuwe mogelijkheden van het internet”, aldus wethouder Daan Quaars

Inwoners worden geïnformeerd.

Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van tevoren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen.

Meer informatie.

Inwoners kunnen elke zaterdag voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht in het glasvezelinformatiepunt aan de Parkstraat in Breda. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.kpnnetwerk.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden